Tel: 609 10 57 58 / 93 880 04 22

Activitats i entorn

Busqueu el tresor!

Animeu-vos a fer la GPStòria pels voltants de Mas Gasala! Una activitat apta per a totes les edats que us permetrà conèixer la zona.

Més informació

Una excursió en poni

Has anat mai a fer una excursió amb aquests animalons tan petits i divertits? Amb Ponicat ho podràs fer! T’hi apuntes?

Més informació

Descobrim Taradell

Una població que amaga joies arquitectòniques, culturals, històriques, socials i una gent encantadora!

Més informació

Us agraden els trens en miniatura?

El museu Màgic Món del Tren exposa dues grans maquetes de tren de grans dimensions, una joia pels amants del col·leccionisme i el modelisme.

Més informació

Fem un bany?

Vine a remullar-te a les piscines del Club Parc d’Espots de Taradell quan fa calor! N’hi ha una de gran i una pels més petits! A cinc minuts de Mas Gasala.

Més informació

Fem una partida de pàdel?

Les pistes de pàdel us esperen per fer un partit amb els teus amics o familiars. A fer esport s’ha dit! També hi ha pistes de tenis.

Més informació

Passejades amb guia

On s’amagaven els bandolers? Quina fauna i flora hi ha per la zona? Ens arribem al Castell de Can Boix? Us proposem un conjunt de rutes guiades que us permetran conèixer més a fons la comarca.

Més informació

La ciutat medieval de Vic

Rutes culturals, visites als monuments, passejos pels carrers més emblemàtics, àpats als restaurants, compres a les botigues i al mercat… a la capital d’Osona hi ha molt per a veure!

Més informació

A jugar amb la xocolata!

Figuretes de xocolata, dolços de xocolata, postres amb xocolata… un món de xocolata us espera a l’obrador d’en Raül que ofereix activitats per a totes les edats!

Més informació