Tel: 609 10 57 58 / 93 880 04 22

Mas Gasala

Un mas del segle XI

Mas Gasala és una antiga masia catalana situada al terme municipal de Taradell amb gairebé mil anys d’història. Des del 1076 nombroses generacions hi han viscut guanyant-se la vida treballant els camps i els boscos del voltant així com cuidant el bestiar.

Un mas autèntic i de qualitat

L’any 2010 vam voler tornar a donar vida a una masia que el temps havia envellit. Les antigues estances destinades a guardar el gra i el bestiar s’han remodelat per convertir-se ara en els diferents espais de la casa rural, això sí, adaptada a totes les comoditats de la vida moderna.

Per descomptat hem conservant, i amb molta cura, els elements més representatius de l’antic mas, com ara una premsa de vi i una tina, festejadors a les finestres i els forns, així com les bigues de fusta i les parets de pedra.

Un mas en un entorn privilegiat

Envoltat de camps, boscos, camins i amb bones vistes a la muntanya del Montseny, Mas Gasala esdevé el lloc perfecte per gaudir de la natura amb tranquil·litat. Només a pocs minuts del poble, el mas queda perfectament aïllat tant del soroll com de la llum dels pobles del voltant, fet que el converteix en un paratge ideal per veure les estrelles durant la nit.

…Benvinguts a Mas Gasala