Animeu-vos a fer la GPStòria pels voltants de Mas Gasala! Una activitat apta per a totes les edats que us permetrà conèixer la zona.

Busqueu el tresor!

Has anat mai a fer una excursió amb aquests animalons tan petits i divertits? Amb Ponicat ho podràs fer! T’hi apuntes?

Una excursió en poni

Les pistes de pàdel us esperen per fer un partit amb els teus amics o familiars. A fer esport s’ha dit! També hi ha pistes de tenis.

Fem una partida de pàdel?

El museu Màgic Món del Tren exposa dues grans maquetes de tren de grans dimensions, una joia pels amants del col·leccionisme i el modelisme.

Us agraden els trens en miniatura?

Vine a remullar-te a les piscines del Club Parc d’Espots de Taradell quan fa calor! N’hi ha una de gran i una pels més petits! A cinc minuts de Mas Gasala.

Fem un bany?

On s’amagaven els bandolers? Quina fauna i flora hi ha per la zona? Ens arribem al Castell de Can Boix? Us proposem un conjunt de rutes guiades que us permetran conèixer més a fons la comarca.

Passejades amb guia

Rutes culturals, visites als monuments, passejos pels carrers més emblemàtics, àpats als restaurants, compres a les botigues i al mercat… a la capital d’Osona hi ha molt per a veure!

La ciutat medieval de Vic

Figuretes de xocolata, dolços de xocolata, postres amb xocolata… un món de xocolata us espera a l’obrador d’en Raül que ofereix activitats per a totes les edats!

A jugar amb la xocolata!