Espais

Les estances comunes de Mas Gasala són el cor de la casa i el nexe d’unió del grup durant l’estada. El menjador amb terrassa i balcó, la cuina, la sala d’estar i tres dels banys se situen a la planta principal. I el safareig i un bany, a la planta de baix, al mateix nivell que el jardí amb el porxo i la barbacoa.

La masia és totalment accessible ja que hi ha una segona entrada al darrere la casa amb una petita rampa a nivell de la planta principal, on hi ha els espais comuns i les habitacions.

Els espais comuns compten amb:

wifi

calefacció

Menjador i cuina

Esmorzar, dinar o sopar amb vistes a la muntanya del Montseny. Una estança espaiosa , lluminosa i agradable amb terrassa coberta i balcó per fer dels àpats un dels moments més especials de l’estada. Al mateix espai hi ha la cuina, completament equipada amb l’indispensable per preparar les delícies culinàries amb comoditat.

aire condicionat

balcó i terrassa

coberteria

rentaplats

cafetera tradicional

nevera amb congelador

reciclatge

sabó, bosses d’escombraries, draps

paper secamans ecològic

trones infantils disponibles

Sala d’estar

Un espai acollidor per a gaudir de l’estada i reposar còmodament tot veient la televisió o compartint còmplices jocs i xerrades.

sofàs

televisió amb HDMI

DVD amb entrada USB

Banys i safareig

La casa compta amb quatre banys complets. A la planta principal n’hi ha tres, un d’ells completament accessible, i a la planta de baix, n’hi ha un altre, just a tocar del safareig.

dutxa i WC

paper higiènic i secamans ecològic

sabó de mans

rentadora

estris de neteja

reciclatge

Jardí i porxo

Si fa bon temps, el jardí amb el porxo passa a ser l’espai més aprofitat, tant per jugar o descansar com per fer els àpats en família. Barbacoes, calçotades… qualsevol motiu és ideal per a menjar a l’exterior! A més, si voleu fer una volta pels voltants de la casa, trobareu un entorn preciós: camps de cultiu, bosc, una font, un hort, un petit estany i el riu. Us animem a descobrir-lo!

jardí

barbacoa

espai cobert amb 3 taules i bancs

aparcament exterior

estris de neteja

reciclatge

Sala de jocs

Jugar en el temps lliure és el que podeu fer a aquesta sala coberta, on hi ha una taula de ping-pong, jocs de taula i d’altres passatemps per als infants. Té un accés diferenciat de la casa principal.

ping-pong

bàdminton

jocs infantils