Mas Gasala

Mas Gasala és una antiga masia catalana situada al terme municipal de Taradell amb gairebé mil anys d’història. Pertany a la comarca d’Osona, al bell mig de Catalunya, i es troba a 1 hora de Barcelona, a mig camí entre els Pirineus i la Costa Brava.

L’estada és per a un sol grup de fins a 16 persones i es lloga en la seva totalitat. Té 6 habitacions i uns espais comuns agradables i amplis. A més, la casa és accessible ja que està adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.

És una masia ideal per a trobades de grups d’amics i famílies que vulguin respirar aire pur i gaudir d’una estada tranquil·la envoltats de natura, amb vistes a la muntanya del Montseny.

A pocs minuts del poble, el mas queda perfectament aïllat fet que el converteix en un paratge ideal per a veure les estrelles.

L’any 2010 vam voler tornar a donar vida a una masia del segle XI que el temps havia envellit. Les antigues estances destinades a guardar el gra i el bestiar s’han remodelat per convertir-se en els diferents espais de la casa rural, això sí, adaptada a totes les comoditats de la vida moderna.

Per descomptat hem conservant, i amb molta cura, els elements més representatius de l’antic mas, com ara una premsa de vi i una tina, festejadors a les finestres i els forns, així com les bigues de fusta i les parets de pedra.

Habitacions

 

Les estances són àmplies i confortables. N’hi ha sis: dues dobles, dues de matrimoni i dues triples.

Espais

 

La masia compta amb un menjador espectacular, amb finestrals amb vistes a la muntanya del Montseny, així com un gran jardí amb porxo i barbacoa.

Activitats

 

Envoltada de camins i bosc, la casa té un ric entorn natural. A més, l’oferta d’activitats a la comarca d’Osona, amb Vic com a capital, és àmplia i per a tots els gustos i edats.

Allotjament lliure de COVID19

Davant l’aparició i propagació del coronavirus SARS-CoV-2, les ganes de sortir de la ciutat i trobar-se amb la família i els amics s’han multiplicat.

És per això que des de Mas Gasala hem treballat per adaptar la casa a una nova realitat. Actualment complim els protocols d’higiene assenyalats per les autoritats sanitàries.

Mesures higièniques

Neteja a fons

Desinfecció amb productes certificats.
Ventilació de les estances.

Tractament bactericida

Roba tractada a la tintoreria amb el sistema Bactericida Higiensec.

Un sol ús

Substitució de tèxtils comunitaris per papers d’un sol ús.
Retirada dels elements decoratius.

Recomanacions als hostes durant l’estada

Recordem que la millor manera de prevenir la transmissió del coronavirus SARS-COV-2 és prendre les mesures habituals de prevenció de contagis.

Rentar-se les mans sovint amb gel hidroalcohòlic o sabó

Utilitzar mocadors d’un sol ús

Tapar-se la boca i el nas en tossir i esternudar

Usar mascaretes

Ventilar les estances

Rentar estris de cuina sempre al rentaplats a 80 ºC

Entre totes podem aturar el coronavirus

#EnsEnSortirem

16

places

6

habitacions

4

banys

500

metres2 de casa

1000

metres2 de jardí

wifi